پمپ‌های هموژنایزر و انواع مختلف آن

با پیشرفت تکنولوژی فرایند تولید صنایع نیز تغییر یافته است و در فرآیند تولید محصولات در صنایع مختلف راندمان بالای تولید و افزایش سرعت و کیفیت تولید اهمیت زیادی دارد. با توجه به اهمیت این مسئله در عصر حاظر محصولات و تجهیزاتی تولید شده اند تا بتوان به این هدف بزرگ دست یافت. امروزه در کارخانه های بسیار زیادی پمپ هموژنایزر تولید شده اند تا بتوان با بهره گیری از این پمپ ها فرایند سنتی تولید را کنار گذاشت. 

پمپ‌های هموژنایزر

در صنعت رنگ و زرین کاربرد این نوع پمپ ها بسیار بالا است و از آن برای یکنواخت و همگن کردن افزودنی های پودری و رنگی استفاده می شود. توان  پمپ های هموژنایزر بالا بوده و از ۲ تا ۱۲ استیج دارد. توان این نوع پمپ ها از ۴ کیلووات تا ۲۲ کیلووات است. استاتور و روتور از اصلی‌ ترین بخش‌ های این پمپ است. استاتور قسمت ثابت و روتور قسمت متحرک است. در درون استاتور روتور با سرعت بالا حرکت می کند و اقدام به همسان سازی و یکنواخت کردن محلول می نماید. زمانی عملکرد پمپ هموژنایزر بالا می‌ رود که فاصله بین استاتور و روتور کم است. این نوع پمپ های هموژنایزر دقت ساخت بسیار بالایی دارند. برای بالا بردن تنش برشی در این نوع پمپ ها باید فاصله بین پره ها کم باشد، قطر پروانه افزایش یابد و دور موتور نیز بالا رود. اگر قصد دارید از این پمپ ها در کارخانه های تولیدی بهره ببرید می توانید از سایت مخازن ماشین وزین این محصولات را خریداری کنید. 

پمپ های هموژنایزر

انواع پمپ هموژنایزر 

برای یکنواخت کردن محلول ها از پمپ های هموژنایزر استفاده می شود. این پمپ با نام امولسیون شهرت دارد. این نوع پمپ یک میکسر بوده که دقت ساخت آن بسیار بالا است. کاربرد میکسر با پمپ در همگن کردن و یکنواخت کردن مخلوط های چند جزئی است. پمپ هموژنایزر در مدل های مختلفی تولید شده است تا در صنایع مختلف کاربرد داشته باشد و بتوان سرعت تولید محصولات مختلف را افزایش داد. پمپ هموژنایزر انواع مختلفی دارد و در سه دسته پمپ هموژنایزر میکسر اولتراسونیک، پمپ هموژنایزر میکسر سیستم Beed Mill و پمپ هموژنایزر میکسر مکانیکی فشار بالا تقسیم شده است. هموژنایزر اینلاین خطی یا پیوسته نام دیگر پمپ هموژنایزر میکسر مکانیکی است. اگر قصد خرید پمپ هموژنایزر را دارید اما نمی دانید این پمپ را از کجا خریداری کنید که قیمت و کیفیت تضمینی داشته باشد می توانید به سایت مخازن ماشین وزین مراجعه کنید. این شرکت انواع پمپ هموژنایزر را با مواد اولیه عالی مطابق با استاندارد تولید می کند. 

کاربرد و متریال ساخت پمپ های هموژنایزر 

در صنایع دارویی برای تولید انواع قرص، افزودنی ها و پماد و ژل از پمپ های هموژنایزر استفاده می شود. همچنین در صنعت آرایشی و بهداشتی نیز این پمپ ها کاربرد زیادی دارند و برای تولید انواع رنگ مو و لوسیون ها استفاده می شود. در صنایع غذایی برای تولید انواع سس‌ ها و در صنایع شیمیایی برای تولید چسب و رزین این نوع پمپ ها کاربرد زیادی دارند. از دیگر کاربرد های پمپ هموژنایزر استفاده از آن ها در صنعت نانو و پتروشیمی است. برای بالا بردن سرعت تولید و کیفیت و بهره وری بهتر است از تجهیزات مدرن و پرکاربردی مانند پمپ هموژنایزر استفاده شود. استنلس استیل با گرید ۳۱۶L از ابداع آل ترین مواد اولیه برای ساخت این نوع پمپ ها است. این متریال در برابر خوردگی مقاومت بسیار بالایی دارد و برای صنایع دارویی و بهداشتی و صنایع غذایی و شیمیایی بالاترین استاندارد را دارد.  

اگر تمایل دارید پمپ هموژنایزر را تهیه کنید می توانید به سایت مخازن ماشین وزین مراجعه کرده و اقدام به خرید آن نمایید. 

انواع پمپ های هموژنایزر

مزایای بکارگیری پمپ هموژنایزر

 میکسر برش بالا، هموژنایزر برش بالا، میکسرهای روتور استاتور، میکسر هموژنایزر پیوسته از نام های است که به این پمپ ها داده اند. این پمپ روتوری با سرعت چرخش بالا دارد و نرخ برش آن از محدوده ۲۰۰۰۰ الی ۱۰۰۰۰۰ بوده و سرعت خطی آن نیز از ده تا پنجاه متر بر ثانیه است. مصرف انرژی در این پمپ ها بهینه است. یک شیر همگن کننده به این نوع پمپ ها متصل است و از یک شکاف کوچک سیالات با فشار زیاد عبور می کنند. پمپ های هموژنایزر بهترین تجهیزات برای افزایش و بهبود راندمان تولید هستند و می توانند مواد اولیه را با کیفیت بهتری در اختیار افراد قرار دهند. استفاده از این دسته از پمپ ها کاملا مقرون به صرفه تر و راحت تر از فرایند تولید سنتی است. این پمپ ها چند کاره هستند و دارای مزایای مختلفی از جمله تماس نیافتن محصول با هوا، کاربرد تضمینی و بالا، قابل نصب در کلیه خطوط تولید، پمپ کننده مواد ویسکوز و غلیظ است. 

این نوع پمپ در مقایسه با محصولات مشابه محاسن بی شماری دارد. در صورتی  که برای افزایش راندمان و سرعت تولید تمایل به خرید پمپ های هموژنایزر دارید به سایت مخازن ماشین وزین مراجعه کنید. 

لطفا امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *